Kocaeli’de satın alabileceğiniz bütçe dostu 5 konut projesi

Kocaeli, Türkiye’nin sanayileşmiş şehirlerinden biridir. Gayrimenkul yatırımcılarının gözde şehirlerinden biri olan bu şehir, her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Bu ildeki alt yapı çalışmaları ve sanayi kategorisindeki gelişmeler, gayrimenkul değerin artmasında etkili rol oynadı. Yeni projeler ve yeni çalışmalar, bazı bölgelerin emlak değerinin artmasında etkili oldu. Kocaeli konut projeleri kategorisinde bazı bölgelerde ciddi artış yaşanıyor.

Kocaeli Konut Fiyatları

Konut fiyatları, her şehirde olduğu gibi bu şehirde de konum ve özelliğine göre değer kazanıyor. Ödemeli veya topraktan ev almak isteyenler için 30-100 bin lira arasında hisse satışı gerçekleşiyor. 2.5 – 3 milyon liraya kadar ev bulmak mümkün. Evin bulunduğu semt, oda sayısı, yakıt özellikleri, iç dekorasyon özellikleri, fiyatlandırmayı doğrudan etkiliyor.

Başiskele bölgesine yabancıların ilgisi artmış durumda. Bu bölgede Kocaeli satılık daire metre kare fiyatları 1.500-2.000 lira arasında değişiyor. Ticari konutların metre kare fiyatları 800 liradan başlıyor. Villalar 200 bin lira ile 2.5 milyon lira arasında değişiyor. Tarla ve arsalar 300-700 lira/metrekare şeklinde seyrediyor. Gölcük ilçesinde arsaların metre kare fiyatı 600.000 lira, Kocaeli satılık daire metre kare fiyatı 900 bin lira seviyesinde seyrediyor. Gebze’de ise 1.200-1.500 arasında metre kare fiyatları değişiklik gösteriyor.

Neden Kocaeli’den Konut Satın Almalısınız?

Devlet yatırımlarının artması ve yeni konut projelerinin gündeme gelmesi, Kocaeli’ye olan ilgiyi artırdı. 763 devlet yatırımı ile öne çıkan Cengiz Topel Havalimanı, İzmir-İstanbul güzergahındaki otoyol projesi ve körfez geçişi projesi, fiyatların yükselmesinde etkili rol oynadı. İzmit, Başiskele, Kartepe, Gölcük, Karamürsel ve Gebze’de gayrimenkul fiyatları tavan yaptı. Bu bölgeler de evler biraz daha pahalı. Gebze ve Gölcük gibi bölgelerde gelişmeye devam eden Kocaeli konut projeleri, fiyatların artmasında etkili rol oynadı.

Yeni projelere yakın yerlerden gayrimenkul alanlar, gelecek seneye kadar ciddi bir artışla karşılaşabilir. Bunun nedeni yeni projelerin ve yeni devlet yatırımlarının gayrimenkul piyasasına olumlu yansımasıdır. Özellikle gelişmekte olan İzmit, Başiskele, Kartepe, Karamürsel, Gölcük ve Gebze bölgelerini mercek altına almalısınız. Kocaeli satılık daire kategorisinde bu bölgeleri tercih etmelisiniz. Bu bölgelerde ciddi büyüme ve gelişme yaşanıyor. Arap yatırımcıların Gebze bölgesine ilgi göstermesi ile birlikte, bu bölgede fiyatlar artmış durumdadır.

Kocaeli Konut Projeleri

Bu yazımızda sizlerle Kocaeli’de hem yatırım hem de oturumluk konut projelerini paylaşacağız. Aşağıdaki listede Kocaeli konut projeleri arasında özenle seçilmiş seçenekler göreceksiniz. Dilerseniz projenin altındaki görsele tıklayarak projeyi inceleyebilir ve form doldurarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

İşte sizin için derlediğimiz Kocaeli konut projeleri listesi:

Gavize Park

Gavize Park Fiyatları

Noven City Life

Noven City Life Fiyatları

Zeray Güneşi

Zeray Güneşi Fiyatları

Suit Panorama

Suit Panorama Fiyatları

Kavanium Gölcük

Kavanium Gölcük Fiyatları

KAYNAK: Hürriyet Emlak Projeland