artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2

Bursa’da satın alabileceğiniz 5 harika konut projesi

Sanayi altyapısı açısından zengin olan Bursa, markalı konut projelerinin en yeni tercihleri arasında gösterilebilir. Yeni nesil beklentilere uygun olarak geliştirilen Bursa konut projeleri şehrin çehresi üzerinde de etkili olmayı başarmıştır. Beyaz yakalı çalışanların bölgede yarattığı talep, desteklenen ulaşım projeleriyle yatırımcıların dikkatin çekmeyi de başarmıştır.

Bursa Konut Fiyatları

Bursa konut satış fiyatları; Bursa’da 2+1 planlamasıyla ortalama 100 metrekare büyüklüğündeki bir dairenin satış fiyatı son 12 yıl içinde yüzde 85 yükselmiştir. Bursa satılık daire fiyatları, metrekare başına 2.000 TL civarındadır. Amortisman süresi 18 yıl olarak hesaplanan şehirde, standart bir projenin fiyatı 155.000-255.000 TL arasında değişir.

Bursa kiralık konut fiyatları; Bursa’da 2+1 planlamasıyla ortalama 100 metrekare büyüklüğündeki bir dairenin aylık kirası son 12 yıl içinde yüzde 220 oranında yükselmiştir. Markalı Bursa inşaat projeleri bu nedenle özellikle yatırımcılar için doğru bir adres olarak görülebilir.

Genç nüfusun ağırlıklı olduğu şehirde; eğitim seviyesi yüksek ve evli çift oranı da Bursa inşaat projeleri üzerinde etkili olacak şekildedir. Her geçen gün İstanbul’a biraz daha yaklaşan şehre, Arap yatırımcıların ilgisi de göz ardı edilemez. Ülkemizin en önemli sanayi kentlerinden birisi olan Bursa, son yıllarda markalı konut projeleri açısından da yatırıma değer bulunmuştur. Artan lüks konut talebi, rezidans ve AVM’lerin sayısının artmasına neden olarak gösterilebilir. Planlı şehirleşme alanında fark yaratan Bursa konut projeleri arz & talep dengesi doğrultusunda şekillenir.

Neden Bursa’dan Konut Satın Almalısınız?

Nilüfer ve Balat semtleri markalı konut projelerinin yoğunlukta olduğu bölgeler arasında gösterilebilir. Sanayi altyapısı olarak son derece zengin olan il, Osmangazi Köprüsü’nün kullanıma açılmasıyla birlikte Marmara’nın kalbi olarak değer kazanmıştır. Konut, ofis ve rezidans projeleri, gayrimenkul yatırımlarının cazip hale gelmesindeki en önemli etken olarak gösterilebilir.

Bursa inşaat projeleri fiyatlarının İstanbul, İzmir ve Ankara’ya göre hala daha ucuz olması bölgeye gösterilen ilginin de artmasına temel nedenidir. Ofis yatırımı dendiğinde dikkat çeken; Nilüfer-Odunluk ve Yıldırım-Ankara Yolu farklı sektör temsilcilerinin burada açacakları yeni merkezlerin adresidir. Bursa şehir merkezine nispeten uzak kalan bölgelerde devam eden tramvay çalışmaları da Bursa satılık daire tercihlerinin değişmesinde etkilidir.

Bursa Konut Projeleri

Bu yazımızda sizlerle Bursa’da hem yatırım hem de oturumluk konut projelerini paylaşacağız.. Aşağıdaki listede Bursa konut projeleri arasında özenle seçilmiş seçenekler göreceksiniz. Dilerseniz projenin altındaki görsele tıklayarak projeyi inceleyebilir ve form doldurarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

İşte sizin için derlediğimiz Bursa konut projeleri listesi:

Sea Marine

Sea Marine Fiyatları

Meşe Park Evleri

Meşe Park Evleri Fiyatları

Tuğtaş Residence

Tuğtaş Residence Fiyatları

Tuğtaş Royal

Tuğtaş Royal Fiyatları

Andapark Millet

Andapark Millet Fiyatları

KAYNAK: Hürriyet Emlak Projeland