Emin Üstün kimdir?

Emin Üstün kimdir? Eminevim kurucusu Emin Üstün kimdir? Emin Otomotiv kurucusu Emin Üstün kimdir? Eminevim Faizsiz Finans Modeli'ni geliştiren ve uygulayan Emin Üstün kimdir? Emin Üstün ailesi hangi şirketleri kurdu? Emin Üstün nereli? Emin Üstün kaç yaşında? İşte Emin Üstün özgeçmişi, Emin Üstün biyografisi...

Emin Üstün kimdir? Emin Üstün nereli? Emin Üstün kaç yaşında? Emin Üstün ne mezunu? Emin Üstün nereden mezun? Emin Üstün ailesi hangi şirketleri kurdu? Emin Üstün Eminevim’i nasıl kurdu? Eminevim kurucusu Emin Üstün kimdir? ‘Emin Üstün kimdir?’ sorusunu cevaplayan Emin Üstün özgeçmişi, Emin Üstün biyografisi haberde…

Emin Üstün kimdir?

Başarılı girişimci ve yatırımcı iş adamı Emin ÜSTÜN, 1951 yılında Bolu ilinin Gerede ilçesinde doğmuştur. 1969-1974 yılları arasında bugünkü adıyla Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Eğitim hayatı devam ettiği sırada 1973 yılında lif ve pres imalatı yapan LİFSAN Hidrolik Sanayi Şirketini kurdu. 1987 yılında ise inşaat ve arsa işleri alanında faaliyetlerini günümüze kadar sürdüren GENTAŞ’ın kuruculuğunu yaptı.

1991 yılında şu an faaliyetlerine aktif olarak devam eden ve elbirliği sistemine dayalı faizsiz bir sitem ile otomobil sahibi yapan Eminotomotiv’i, 2005 yılında ise otomobildeki Elbirliği Sistemi’ni konut sektörüne uyarlayarak, insanların faizsiz ev almasını sağlayan Eminevim’i kurdu. 40 şubeyle başlayan sistem şu an ülke genelinde 60’tan fazla ilde toplam 103 şubeye ulaşmıştır. Kurduğu sistemle Türkiye’de 140 binin üzerinde kişi, ev ve otomobil sahibi oldu. Emin Üstün halen Eminevim, Eminotomotiv, Eminotomotiv 2. El, Emin Gayrimenkul Geliştirme, Emin Tarım ve Hayvancılık, Emin Enerji ve Emin Sigorta şirketlerini bünyesinde barındıran Emin Grup’un Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütmektedir.

Eminevim nedir?

Emin Grup bünyesinde 2005 yılında kurulan Eminevim, geliştirdiği faizsiz ev alma finansman sistemi ile Türkiye’de 100’den fazla şube ve 1400’den fazla çalışanla hizmet vermektedir. Ev sahibi olmak isteyenleri Elbirliği Sistemi içine dahil ederek faizsiz, vade farksız imkanlarla ve uzun vade taksitlerle ev sahibi yapmaktadır. 29 yıllık bir köklü bir geçmişe sahip olan Emin Grup bünyesinde faaliyet gösteren Eminevim, bugüne kadar 140 binden fazla kişinin tercihi olmuştur.

Türkiye’nin 81 ilinde tapu teslim eden ilk özel kurum olma unvanını elinde bulunduran Eminevim, her ay ortalama yaklaşık 2000 kişiyi ev ve araç sahibi yapmaktadır. Her ölçekte tasarrufu bir araya getiren elbirliği sistemi ile kurumsal, şeffaf ve faizsiz bir şekilde yöneterek, müşterilerin gayrimenkul ve araç edinmesini sağlamayı hedefleyen firma, bugün konut sektörüne yön veren kurumlar arasında yerini almıştır.

Eminevim iletişim

Web: www.eminevim.com