The Circle nedir?

The Circle nedir? Mimari platform The Circle ne iş yapar? The Circle hangi projeleri geliştirir? The Circle neler yapar? The Circle kimler tarafından kuruldu? The Circle nerede? The Circle adres bilgisi nerede? İşte The Circle hakkında detaylar...

The Circle mimari odaklı bir kültür, sanat, araştırma ve üretim platformudur. Mimarlık – tasarım bilgisini ve pratiğini derinleştirmek ve paylaşıma açmak için projeler geliştirir ve etkinliklere ev sahipliği yapar.

The Circle nedir?

Mimarlık kültürünü çok yönlü bir bakışla ele alan ve mimarlığı diğer akademik ve sanatsal disiplinlerle bir bütün olarak değerlendiren The Circle, mimari araştırma projelerinin yanı sıra kültür-sanat ve mimarinin iç içe geçtiği proje, sergi ve etkinlikler için açık bir platform olmayı hedefler.

Mimarinin disiplinler arası etkileşimlerini araştırmayı ve pratiğe dökmeyi hedefleyen The Circle bünyesinde bu amaçla sergiler, paneller, konuşmalar, seminerler, akademik dersler, çeşitli atölyeler ve sahne performansları düzenlenir.

The Circle kimler tarafından kuruldu?

The Circle, 2018 yılında Avcı Architects öncülüğünde Selçuk Avcı, Sanja Jurca Avcı, Markus Lehto, Eda Çarmıklı, Yüksel Demir, Kemal Seyhan, Nurgül Türker, Dilara Tekin Gezginti, Ece Çakır Aidan ve Yunus Tonkuş tarafından kuruldu.

The Circle nerede?

Adres: The Circle, Kumbaracı Yokuşu, Tercüman Çıkmazı, No 16/1, Beyoğlu, İstanbul

The Circle iletişim

Web: www.thecircle-o.com