artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2

Tamer Saka kimdir?

Tamer Saka kimdir? TÇMB Başkanı Tamer Saka kimdir? Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Başkanı Tamer Saka kimdir? Tamer Saka hangi okuldan mezun? Tamer Saka hangi firmalarda görev yaptı? Tamer Saka, Sabancı Holding'te hangi görevde? İşte Tamer Saka özgeçmişi, biyografisi...

Tamer Saka kim? Tamer Saka kimdir? Tamer Saka nereden mezun? Tamer Saka hangi şirketlerde hangi görevlerde bulundu? Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Başkanı Tamer Saka kimdir? TÇMB Başkanı Tamer Saka kimdir? İşte Tamer Saka özgeçmişi, biyografisi…

Tamer Saka kimdir?

Lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimlerini İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamlayan Tamer Saka, sırasıyla Arthur Andersen ve Ernst & Young şirketlerinde Risk Yönetim Danışmanlığı hizmetlerinden sorumlu Müdür ve Kıdemli Müdür görevlerini yürüttü.

Tamer Saka, 2004 yılında Risk Yönetim Direktörü olarak Sabancı Holding bünyesine katıldı.

2010 – 2011 yılları arasında Willis Londra’da, içinde Türkiye’nin de yer aldığı yaklaşık 20 ülkenin iş geliştirme faaliyetlerinden sorumlu Yönetici Direktör olarak görev aldı.

Aralık 2011 itibarıyla Kibar Holding’de kariyerine Strateji ve İş Geliştirme Koordinatörü olarak başlayan Tamer Saka, 2014-2018 yılları arasında aynı kurumda CEO olarak görev yaptı.

Tamer Saka, 2 Nisan 2018 tarihinde üstlendiği Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığı görevini halen yürütüyor.

Saka, 4 Temmuz 2019 itibarı ile TÇMB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi.

Tamer Saka, yeniden Çimento Müstahsilleri Birliği başkanı