1 Step 1
Talep Formu
Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Konkordatocu Ceylan, bir filme 4 milyon TL harcadı!

Konkordatocu Ceylan İnşaat Ltd., kentsel dönüşümde inşaatları bitiremedikleri, konutları teslim edemedikleri ZER markası sinemaya girdi. ZER Film'in ilk projesi de korku filmi: Zebun... Ekonomik sıkıntılardan dolayı inşaattan sinemaya yönelen firma, film için 4 milyon TL harcadı...

Emre KULCANAY imarpanosu.com ÖZEL HABER

Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde, Kartal ve Çeliktepe’de kentsel dönüşüm projelerine başlayan ancak inşaatını bitiremedikleri ZER markalı projelerde konutları da teslim edemeyen Ceylan İnşaat, sinema sektörüne girdi. 2.5 milyon TL sermaye ile kurdukları ZER Film ile 4 milyon TL bütçeli bir filme imza attılar.

İnşaatta konkordato, sinemada 4 milyon TL yatırım

Daha önce konkordato ilan eden ve konkordato süresini uzatan Ceylan İnşaat Eğitim Kurumları Turizm Tic. ve San. Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, inşaattan sonra sinema sektörüne girmelerini şu sözlerle değerlendirdi: “35 yıldır inşaat sektöründe hizmet verdik. Yaklaşık 8 adet şantiyemizde inşaatlarımız devam ediyor. Ancak inşaat sektöründeki durgunluk bizi farklı alanlarda yatırım yapmaya teşvik etti. ZER Film şirketini kurarak sinema sektörüne girmeye karar verdik.”

Konkordato ilan eden müteahhit Muammer Ceylan, yapımcı sıfatıyla kamera arkasında…

Şebinkarahisar Gazetesi’nin haberine göre Şebinkarahisarlı İş Adamı Muammer Ceylan tarafından kurulan ‘ZER Film Yapım Şirketi’ ilk sinema filminin çekimlerini tamamladı. “Zebun” adlı korku filmi Ekim ayında 250 sinema salonunda gösterilecek. Haberde yer alan bilgiye göre

ZER Film’in ilk ürünü Zebun için 4 milyon TL bütçe harcandı. Filmin yönetmenliğini Mesut Erbaş ve Hakan Yusufoğulları üstlenirken başrollerde Sema Şimşek, Hakan Akgün ve Almina Kahraman yer aldı. Film, İstanbul’un Çatalca ilçesinde çekildi.

Kentsel dönüşüm projelerini bitiremeyen Ceylan, bu filme 4 milyon TL harcadı…

Filmin yapımcısı Muammer Ceylan, gazeteye yaptığı açıklamada “35 yıldır inşaat sektöründe hizmet verdik. Yaklaşık 8 adet şantiyemizde inşaatlarımız devam ediyor. Ancak inşaat sektöründeki durgunluk bizi farklı alanlarda yatırım yapmaya teşvik etti. ZER Film şirketini kurarak sinema sektörüne girmeye karar verdik. Zebun adlı ilk filmimizin çekimlerini tamamladık. Ekim ayında vizyona girecek. Tüm hemşehrilerimizi sinemaya bekliyoruz. İlginç bir film izleyecekler. Ayrıca başka senaryolar üzerinde de çalışmalarımız sürüyor. Komedi tarzı bir film ve yine yol filminin çekimlerine de yakında başlıyoruz. Bizi takip etmeye devam edin. Çok önemli film ve belgesellerle izleyicilerimizin karşısında olacağız” dedi.

ZER Film 2.5 milyon TL sermayeyle kuruldu

İstanbul Ticaret Odası (İTO) kayıtlarına göre ZER Film Medya İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, İTO’ya 17 Şubat 2011 tarihinde kaydolan Yapılar Grup İnşaat, Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kaydı üzerinden kuruldu. Kuruluş için Ceylan İnşaat’ın resmi adresi olan Yakuplu Mahallesi Yakuplu Caddesi Ceylan Rezidans A Blok No: 6/87 Beylikdüzü adresi gösterilen ZER Film, 2 milyon 500 bin TL sermaye ile kuruldu.

Ceylan İnşaat Eğitim Kurumları Turizm Tic. ve San. Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan’ın oğlu Ozan Ceylan, ZER Film Medya İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı (Münferiden) oldu.

imarpanosu.com

1 Step 1
Talep Formu Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right