KİPTAŞ müzayede ile 28 ticari ünite satacak

KİPTAŞ, Bahçeşehir Vaditepe Konutları içinde bulunan 28 ticari üniteyi açık arttırma yoluyla satışa çıkardı. KİPTAŞ tarafından müzayedeye çıkarılan dükkanların muammen bedelleri 586 bin TL ile 6 milyon TL arasında değişiyor... İşte detaylar...

KİPTAŞ Bahçeşehir Vaditepe Konutları projesinde bulunan 28 dükkanı müzayede yoluyla satışa çıkardı. Başakşehir Hoşdere’de bulunan Vaditepe projesinin ticari üniteleri olan dükkanların açık arttırma başlangıç fiyatları 586 bin TL ile 6 milyon TL arasında değişiklik gösteriyor.

KİPTAŞ dükkan müzayedesi ne zaman?

KİPTAŞ, Başakşehir Hoşdere 169, 669, 670 ve 671 parseller üzerinde bulunan 28 adet dükkanı açık arttırma (müzayede) yoluyla satışa çıkardı. Ekspertizi yapılmış muhammen bedelleri 586 bin 785 TL ile 6 milyon 21 bin 296 TL arasında değişiklik gösteren dükkanların müzayede yoluyla satışı 24 Ekim 2019 Perşembe günü KİPTAŞ Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek, online olarak internetten de katılma olanağı sunulan müzayedede satılacak.

KDV yüzde 8

KİPTAŞ dükkan müzayedesine katılanlar, 31 Aralık 2019’a kadar devam etmekte olan KDV indirimi fırsatıyla yüzde 8 KDV ödeyerek Bahçeşehir Vaditepe Konutları’nda ticari ünite sahibi olabilecekler.

KİPTAŞ ticari ünite müzayedesi detay tablosu

KİPTAŞ tarafından müzayede yoluyla satılacak konutların detayları şu tabloda:

KİPTAŞ MÜZAYEDESİ SATILIK DÜKKAN KATALOĞU İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

KİPTAŞ lüks otomobilleri satışa çıkardı

KİPTAŞ 19 arsayı müzayedeye çıkardı

imarpanosu.com