Düğün ve Nişan Elbisesi

Düğün ve nişan elbisesi en çok özen gösterilen elbise türleri arasında yer alır. Çünkü bu organizasyonlarda, her kadın şıklığıyla öne çıkmak ister. Siz de aradığınız elbiseye ulaşmak adına inceleme yaptığınızda karşınıza nişan elbisesi olarak çok sayıda model çıkacaktır. Her biri modelin farklı bir tasarıma sahip olduğunu unutmayarak, kendinize en uygun elbiseyi tercih etmeniz gerekir.

Nişan elbisesi seçerken öncelikle vücut tipinize en uygun olan modeli belirlemelisiniz. Örneğin basen bölgenizde fazlalıklarınızın olduğunu düşünüyorsanız; kabarık etekli nişan abiyeleri tercih ederek görünümünüzü daha kusursuz hale getirebilirsiniz. Bunun için vücudunuzu iyi tanımalı ve hatlarınıza uygun elbiseleri değerlendirmelisiniz. Nişan abiyeleri kategorisinde birbirinden farklı çok fazla seçeneğin olması aradığınız elbiseyi daha kolay bulabilmenizi sağlayacaktır.

6YWk8G

Şık ve Gösterişli Nişan Abiyeleri

Nişan abiyeleri için ürün çeşitliliğine baktığınızda kabarık, düz, sade, işlemeli, dantel detaylı, simli, payetli ve daha pek çok modeli bir arada görebilirsiniz. Seçeceğiniz elbiseye uygun ayakkabı ve takı kullandığınızda göz alıcı bir kombin oluşturabilirsiniz. Dilerseniz nişan için abiye kombinlerini inceleyebilir ve fikir edinebilirsiniz.

Nişan için abiye kombinlerinde genellikle simli, payetli, kabarık elbiseler öne çıkmaktadır. En özel günlerinde kadınlar çoğunlukla gösterişli olmayı tercih ettiklerinden dolayı bu tarz elbiselere ait seçenekler her zaman biraz daha fazladır.

Nişan için abiye seçerken elbisenizin boyu sizin için belirleyici rol oynayacaktır. Eğer mini ya da midi boy elbise tercih ederseniz kombininize seçeceğiniz ayakkabıya ekstra özen göstermeniz gerekir. Yüksek topuklu ayakkabılar seçmeniz her zaman sizi olduğunuzdan daha ince ve uzun gösterecektir. Böylece nişan için abiye kombininiz sizin için mükemmel bir hal alacaktır.

Nişan Elbise Modelleri 

En çok tercih edilen nişan elbise modelleri içerisinde tül, dantel, pul payet, taşlı, krep, saten, nakışlı, şifon, kadife, örme, dokuma, tül, parıltı, jakar, deri gibi detaylar görebilirsiniz. Bunların her biri elbiseye ayrı bir duruş kazandırmakta olup şıklığınıza şıklık katacaktır. Genellikle nişan elbise modelleri için parıltı, dantel, payet gibi özelliklere sahip parçalar her zaman ilgi görmektedir. Sezonun modası olan nişan elbise modelleri arasında ise kadife ve deri parçalara rastlamanız da mümkündür.

CLC9u4

Söz Nişan Elbiseleri 

Düğün ile kıyasladığınızda söz nişan elbiseleri her zaman biraz daha sade bir tarza sahiptir. Bu tarz elbiseleri dilerseniz farklı özel gün ve davetlerde de kullanabilirsiniz. Buna yönelik olarak kısa ve midi boy elbiseler söz nişan elbiseleri için daha çok tercih edilmektedir. Renk olarak ise krem, kırmızı, mavi, siyah, altın parıltı, gümüş, pudra en çok ilgi gören söz nişan elbiseleri arasında yer almaktadır. Bu elbiselerle ilgili daha fazla seçeneğe ulaşmak için keikei.co adresini ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz linke tıklayarak KeiKei düğün ve nişan elbiseleri sayfasına göz atabilirsiniz: https://www.keikei.co/dugun-ve-nisan-elbiseleri