artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2
1 Step 1
Talep Formu
Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Asmin Trio fiyat listesi 360 bin TL’den başlıyor! 2+1’ler satışta!

Mersin’in en gözde ilçelerinden Mezitli’de 3 blok olarak inşa edilen Asmin Trio’da satışlar 2+1 daireler ile devam ediyor. Satışı kısa sürede tamamlanan 260 adet 3+1 dairenin ardından, 68 adet 2+1 dairenin satışının başladığı Asmin Trio’da, 60 ay vadeye kadar kredi imkanı sunuluyor. İşte detaylar...

Mersin’de konut sektörünün önde gelen şirketlerinden Asmin Yapı tarafından inşa edilen Asmin Trio’da satışlar sürüyor. Mezitli’nin en seçkin projelerinden biri olarak Akdeniz Mahallesi’nde 3 bloktan oluşan Asmin Trio’da 2+1 dairelerin satışı da başladı. Her katta ikişer dairenin yer aldığı projede, büyüklüğü 144 metrekare brüt net 95 metrekare büyüklüğünde 68 adet 2+1 daire bulunuyor. Bugüne kadar Toroslar, Yenişehir, Çeşmeli, Soli, Mezitli gibi Mersin’e değer katan pek çok projeye imza atan Asmin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hamdullah Akkaya, ilk etapta sunulan 260 adet 3+1 dairenin kısa sürede satışının tamamlandığını belirtirken, 2+1 dairelerin yüzde 40’nın da şimdiden sahiplerini bulduğunu belirtti.

TOPLAM 68 DAİRELİK YENİ BİR YAŞAM ALANI

Toplam 4 bin 300 metrekarelik inşaat parsel alanı üzerinde yükselen Asmin Trio’da satışı tamamlanan ve yaşamın başladığı 260 adetlik 3+1 dairenin yanı sıra, projenin ikinci etabını oluşturan 3 blokluk bölümde 68 adet 2+1 daire bulunuyor. Konumu kadar işçilik ve malzeme kalitesi ile de Mersin’de yatırım fırsatı sunan gayrimenkul projeleri arasında gösterilen Asmin Trio’da spor salonu, yüzme havuzu ve çocuk parkları gibi sosyal alanlar da yer alıyor.

Her katta ikişer dairenin yer aldığı Asmin Trio’da satışı devam eden 2+1 dairelerin büyüklükleri ise 144 metrekare brüt net 95 metrekare büyüklüğünde. Daireler 20 metrekarelik salonları ve giyinme odası da içeren 15 metrekare büyüklüğündeki yatak odaları ile ferah yaşam alanları sunarken, 14.5 metrekarelik cam balkonları ile Akdeniz ruhunu yansıtıyor. Konumuna göre 360 bin TL İle 420 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan 2+1 daireler için 60 vadeye kadar uzanan 200 bin TL kredi imkanı bulunuyor.

Asmin Trio ile Mersin’e yakışır bir konut projesi gerçekleştirmek için mimarisinden işçiliğine, planlamasından kullanılan malzemeye kadar büyük özen gösterdiklerini belirten Asmin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hamdullah Akkaya, devam eden satışlar hakkında şu bilgiye verdi: “Mersin’in en gözde bölgelerinden biri olan Mezitli’de, şehrimize yakışan bir değer yaratmak istedik. Projemizin birinci etabını oluşturan 260 adet 3+1 dairenin satışını çok kısa sürede tamamlamış olmamız, amacımıza ulaştığımızı gösteriyor. Bu amacı, Asmin Trio’nun 68 adet 2+1 daireden oluşan ikinci etabına da taşıdık. Bugün geldiğimiz noktada ikinci etaptaki toplam dairelerimizin yüzde 40’ının satışını gerçekleştirmiş durumdayız. Satın aldığı gayrimenkulden yatırım getirisi de elde etmek isteyenler için Asmin Trio çok uygun proje. Hem yatırım hem de oturum amaçlı olarak değerlendirilebilecek dairelerimizin sektöre yeni bir soluk getireceğini düşünüyoruz.”

SATILAN HER DAİRE İÇİN AĞAÇ BAĞIŞI YAPILACAK

Asmin Yapı olarak misyonlarının yeni yaşam alanları oluştururken ülkemize değer kazandırmak olduğunu, bu anlayışı Asmin Trio’ya da taşıdıklarını belirten Akkaya, bu doğrultuda son dönemde gerçekleşen orman yangınlarında yaşanan kayıplara da duyarlılık geliştirdiklerini söyledi. Akkaya, yangınlarla kaybedilen ormanlarımızın ülkemize tekrar kazandırılmasına destek olma amacıyla bundan sonra satışı gerçekleştirilecek her daire için TEMA’ya bağışta bulunacaklarını açıkladı.

Asmin Yapı hangi projelere imza attı?

Yurtdışında edindikleri tecrübeyi ülkelerine aktarmak amacıyla Akkaya Ailesi tarafından 2013 yılında kurulan Asmin Yapı, gerçekleştirdiği konut projeleri ile kısa sürede Mersin’de gayrimenkul sektörünün güvenilir markalarından biri olmayı başarmıştır. Yönetim Kurulu Başkanlığını uzun yıllardır yaşadığı Almanya Hamburg’da saygın bir işadamı olarak tanınan Hamdullah Akkaya’nın yaptığı Asmin Yapı, bugüne kadar Toroslar, Yenişehir, Çeşmeli, Soli, Mezitli gibi Mersin’e değer katan pek çok projeyi hayata geçirmiştir. Genel Müdürlüğünü ise inşaat mühendesi olarak uzun yıllardır Fransa’da çalışan, yöneticilik deneyimini aldığı eğitimlerle güçlendiren Gürsel Akkaya yürüttüğü şirket, halen Asmin Trio ve Asmin City projeleri ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

1 Step 1
Talep Formu Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right