artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2

Wyndham Çerkezköy Otel açıldı

Wyndham Çerkezköy; toplam 2.984 metrekare büyüklüğünde konferans salonlarında, açık-kapalı etkinlik alanlarında iş dünyası organizasyonlarının yanı sıra düğün ve benzeri etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Türkiye’de ilk defa Himalaya tuzunu tüm alanlarda konsept olarak kullanarak fark yaratan Wyndham Çerkezköy otel açıldı. İşte detaylar...

Yapılan yatırımlarla Türkiye’nin sanayi merkezlerinden biri haline gelen Tekirdağ Çerkezköy’de açılan Wyndham Çerkezköy iş seyahatleri ve turistik gezi konaklamalarında kaliteli hizmeti yeniden tanımlıyor.

Wyndham Çerkezköy Otel’de neler var?

Huzurlu ve sakin ortamıyla, iş hayatının stresinden ve yoğun temposundan uzaklaşarak tam bir yenilenme yaşamanız için tasarlanan Wyndham Çerkezköy; 120 odası, dünya mutfaklarından oluşan farklı menüleriyle özel tatlar sunan 6 restoranı ve insan anatomisine hâkim uzman fizyoterapistlerin hizmet verdiği SPA&Tuz Sağlık Merkezi ile benzersiz bir konaklama deneyimi vadediyor. Otel, cilt ve vücut bakımları, masajlar, Osmanlı Hamamı, tuz odası, tuz yatakları, taş yatakları, aroma terapi ve kapsamlı kişisel bakım hizmetleriyle misafirlerini şımartacak hizmetler sunuyor.

Wyndham Çerkezköy; toplam 2.984 metrekare büyüklüğünde konferans salonlarında, açık-kapalı etkinlik alanlarında iş dünyası organizasyonlarının yanı sıra düğün ve benzeri etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. 1.600 kişiye kadar misafir ağırlayabildiği geniş salonları, en son teknoloji ses ve görsel sistemleri ile donatılmış olup, deneyimli ekibi sayesinde etkinlik partneri olarak hizmet vermektedir.

“Wyndham Çerkezköy, konseptiyle çok farklı”

Türkiye’nin önde gelen çelik üreticisi KMC Grup şirketleri bünyesinde yer alan Wyndham Çerkezköy, otelcilik alanında nitelikli bir yatırım olma özelliği taşıyor. KMC Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Eren, Himalaya tuzu konseptiyle geliştirilmiş olan Wyndham Çerkezköy Oteli’nin sadece Türkiye için değil; Wyndham zinciri için de sıra dışı bir otel olduğunu belirterek şunları söyledi: “KMC Grup olarak daha önce otelcilik alanında bazı yatırımlarımız ve ortaklıklarımız olmuştu. Ancak Wyndham Çerkezköy, konseptiyle çok farklı. Himalaya tuzunu otelin mutfağından, pişirme tekniklerine, arınmadan SPA’sına kadar geniş bir yelpazede kullanıyoruz. Tam bir şifa kaynağı. Kurumsal firmalar da şirket toplantılarını tam bir huzur, arınma ve terapi halinde verimlilikle yapma fırsatı buluyor. Aileler ve bireysel kullanım için otel ve SPA Türkiye’deki emsallerinin üzerinde hizmet alternatifleri sunuyor. KMC Grup olarak otelcilik alanında bu tür özellikli otelcilik projelerine yatırım yapmaya devam edeceğiz. Reel sektör kadar hizmet sektöründe de var olmayı hedefliyoruz.”