artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2

Bahreyn’e Türk çıkarması

Bahreyn, artık Türk yatırımcıların da ilgi odağı haline geldi. Bahreyn’in tanınmış şeyhlerinden Mohamed R. Shaikh’a ait Almaaidah Consultancy And Trade ile yatırım ortaklığı için güçlerini birleştiren Bonanza Global, Bahreyn’in gözde AVM projelerinden Jumeriah Bab Al Saray’ı Türk yatırımcılarla buluşturuyor.

Türkiye’deki yatırımcıları dünyanın birçok noktasında özel projeyle buluşturan Bonanza Global, Türk yatırımcılara Bahreyn’deki fırsat kapılarını açmak için Almaaidah Consultancy And Trade ile güçlerini birleştirdi.

Dünyada yaşanılabilir en iyi ülkeler arasında yer alan Bahreyn, artık Türk yatırımcıların da ilgi odağı haline geldi. Bahreyn’in tanınmış şeyhlerinden Mohamed R. Shaikh’a ait Almaaidah Consultancy And Trade ile yatırım ortaklığı için güçlerini birleştiren Bonanza Global, Bahreyn’in gözde AVM projelerinden Jumeriah Bab Al Saray’ı Türk yatırımcılarla buluşturuyor. Bonanza Global, Almaaidah Consultancy And Trade ile yaptığı anlaşma çerçevesince Türkiye’den yatırımcılara varlık yönetimi ve taşınmaz mülklerin satışı gibi alanlarda da hizmet verecek.

JUMERIAH BAB AL SARAY, TÜRKİYE’DEN YATIRIMCILARIYLA BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR

Gerçekleştirilen anlaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bonanza Global Yönetim Kurulu Başkanı Melike Oğuz şunları söyledi:

“Gayrimenkul yatırımlarında başarılı olmanın en önemli adımı doğru projeyi seçmekten geçiyor. Bonanza Global olarak yaklaşık 20 yıldır, hem yabancıların Türkiye’deki yatırımlarına hem de ülkemizden yurt dışındaki gayrimenkul yatırımlarına aracılık ediyoruz. Körfez ve Orta Doğu ülkelerindeki yatırım fırsatlarına odaklanan Türk yatırımcıların proje seçiminde güvenilir bir partner arayışında olduğunu biliyorduk.

Bu nedenle Almaaidah Consultancy And Trade’in ortağı Betül Bovya ve Bahreyn’in tanınmış şeyhlerinden Mohamed R. Shaikh, bize bu ülkedeki fırsatları anlattığında çok heyecanlandık. Uzun süreli araştırmalarımız ve analizlerimiz sonucunda Almaaidah Consultancy And Trade ile Jumeriah Bab Al Saray’ın Türkiye’deki satış ve pazarlamasını üstlendik. Her açıdan karlı olan ve yatırıcılarına sunduğu güvence ile dikkat çeken Jumeriah Bab Al Saray, bölgenin parlayan yıldızı olacak.”