İstanbul’da deprem! Bakan Kurum: Takipteyiz!

İstanbul'da AFAD'a göre 4.7, Kandilli Rasathanesi'ne göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Twitter'dan 'Geçmiş olsun' dileği paylaştı ve ekledi: "Yakından takip ediyoruz"...

İstanbul uzun bir aradan sonra yine Silivri açıklarında meydana gelen bir depremle sallandı. Depremin büyüklüğünü AFAD 4.7, Kandilli Rasathanesi ise 4.8 olarak açıkladı. Arnavutluk’ta bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile İstanbul halkına geçmiş olsun dileklerini paylaşarak tüm ekiplerin İstanbul’da takip halinde olduğunu bildirdi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da ‘Geçmiş olsun’ dileğiyle birlikte AFAD Koordinasyon Merkezi başta olmak üzere acil durum hatlarına herhangi bir çağrı gelmediğini açıkladı.

İstanbul’daki son deprem AFAD tarafından 4.7 büyüklüğünde ölçüldü…

 

KANDİLLİ: 4.8

 

İstanbul’da

Kandilli Rasathanesi tarafından ölçülen son depremler…

Tüm ekipler görev başında

Marmara Denizi’nde Silivri açıklarında meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremden dolayı tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İstanbul’da tüm birimlerimizle gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

Bakan Kurum: “Geçmiş olsun, takipteyiz”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “İstanbul’da tüm birimlerimizle gelişmeleri yakından takip ediyoruz” dedi.

İBB Başkanı bir durum söz konusu değil

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da Twitter hesabından yaptığı açıklamada İstanbul için herhangi bir olumsuz durumun olmadığını bildirdi.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN BURAYA TIKLAYIN!
KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER SAYFASI İÇİN DE BURAYA TIKLAYIN!

imarpanosu.com