Emre Maraşlı: Tılsımlı Tapu size enerjilenmiştir VİDEO

Sosyal medyada 'Tılsımlı' olduğu iddiasıyla alay konusu olan bir kitap tanıtım videosu, Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı tarafından böyle ti'ye alındı: "Tılsımlı Tapu... Tapularınız size enerjilenmiştir, indirim oranında tapuların tılsımı da düşmektedir..."

Emre KULCANAY  imarpanosu.com ÖZEL HABER

Twitter başta olmak üzere sosyal mecraları aktif olarak kullanan genç inşaatçı Emre Maraşlı, bir süredir ‘Tılsımlı Kitap’ olduğu iddiasıyla alay konusu olan videoyu ‘Tılsımlı Tapu’ esprisiyle ti’ye aldı.

Erguvan İnşaat’ın genç yönetici ortağı Emre Maraşlı, Twitter’da dolaşıma sokulan ve kullanıcıların tepkisiyle karşılaşan ‘Tılsımlı Kitap’ videosunu kendi üslubuyla yorumladı. Yazar Tuğçe Işınsu tarafından kaleme alındıktan sonra çektiği videosuyla kitabın ‘tılsımlı’ olduğunu, ‘okuyucuya göre enerjilendiğini’ iddia edilmesi Twitter kullanıcılarının dikkatini çekti. Videoyu yeniden yorumlayan alan Emre Maraşlı, ‘tılsımlı’ videoyu tapu satışına uyarladı… İşte bilgisayar mühendisi olan genç müteahhitin, ‘Tılsımlı Tapu’ mizahı…

VİDEOYU EMRE MARAŞLI’NIN SAYFASINDA İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

Maraşlı, Twitter ve İnstagram hesaplarından paylaştığı videoya gelen esprili yorumları da şu cümlelerle cevapladı:

“Bakın kargocu elleyince onun enerjisi geçmez. Ucuz olmuyor lütfen indirim oranı kadar tılsımda da indirime gidileceğini lütfen unutmayın.

Arkadaşlar tapularınız size enerjilenmiştir, indirim istemeyin, indirim oraninda tapularin da tilsimi dusmektedir :)”

‘Tılsımlı’ esprisi nereden çıktı?

Müteahhit Maraşlı’ya ilham kaynağı olan video da şöyle:

VİDEOYU TWITTER’DA İZLEMEK BURAYA TIKLAYIN!

imarpanosu.com