1 Step 1
Talep Formu
Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Algün İnşaat’tan örnek uygulama: Dezenfeksiyon tüneli! VİDEO

Algün İnşaat, tüm inşaat firmalarına örnek olacak bir uygulamayı hayata geçirdi. Algün İnşaat çalışanları, sosyal mesafe kuralına uygun bir sıra ile dezenfeksiyon tüneline girdikten sonra işbaşı yapıyor. İşte o anların video ve fotoğraf görüntüleri...

Algün İnşaat, tüm firmalara örnek olacak bir uygulamaya imza attı. Firma çalışanları ofise girmeden önce dezenfeksiyon tünelinden geçiyor ve öyle işbaşı yapıyor….

Düzce’nin markalı konut firması Algün İnşaat, tüm Türkiye’ye örnek bir uygulama başlattı. Coronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele için merkez binası önüne dezenfeksiyon tüneli kuran Algün İnşaat, ofise giren çalışan veya müşterilerini dezenfeksiyon tünelinde dezenfekte ettikten sonra binaya alıyor.

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajını aldık”

Düzce’de bir ilk olarak Algün Plaza önünde dezenfeksiyon tüneli uygulaması başlatan Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün, uygulama için “Coronavirus (Covid-19 ) tehlikesinin etkilerini azaltmak ve virüsten korunmak için Algün Plaza girişimize çalışanlarımız, müşterilerimiz, iş ortaklarımız ve tüm Düzce halkımızın sağlığı için 4 metre uzunluğunda 2.5 metre yüksekliğinde özel bir dezenfeksiyon tüneli yaptırdık” dedi.

Algün İnşaat’ın kurduğu dezenfeksiyon tünelinde insan sağlığına zararlı herhangi bir madde bulunmuyor…

Algün, açıklamasında “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın küresel salgın coronavirus ( Kovid-19 ) karşısında, ekonomiye etkilerini azaltmak için alınan tedbirleri açıkladı ve biz  Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamalarını şöyle yorumluyoruz: ‘Biz devlet olarak yanınızdayız, ekonominin çarkları dönmeye devam etsin, vatandaşımızın sağlığını koruyalım ama ekonomik istikrarı da kaybetmeyelim’… İşte bu sebeple işlerimize devam ederken bu önlemi aldık” diye konuştu.

“Zor günleri dayanışma ile atlatacağız”

Dezenfenksiyon tünelinin, sosyal mesafeyi koruyarak tünelin içinden geçen kişilerin üzerindeki elbiselerde var ise tüm zararlı maddeleri dezenfekte ettiğini belirten Cihat Algün, şunları söyledi:

“Sosyal izolasyon ve hijyene dikkat etmeliyiz. Dezenfeksiyon tüneli içindeki dezenfektan malzemesinin de insan sağlığına hiçbir yan etkisi yok.  İçinden geçtiğimiz bu zorlu günleri dayanışma ile hep birlikte aşacağız. Unutulmasın ki, tedbirlerin en büyüğü evde kalmak”.

Algün İnşaat, Algün Plaza önüne kurduğu dezenfeksiyon tüneli ile koronavirüs salgınıyla mücadele ediyor…
1 Step 1
Talep Formu Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right