artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2
1 Step 1
Talep Formu
Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Yabancı, ev alırken sağlık sistemini soruyor

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı, sağlık sektörünün bu süreçte gösterdiği başarının yabancıya konut satışlarında da doping etkisi yapacağına vurgu yaptı. Yılmaz, açıklamasında "Yabancıya yaptığımız satışlarda hep Türkiye’nin sağlık alanındaki gelişmişliğinin geri bildirimlerini almıştık. Şimdi bu etkinin çok daha hissedilir olmasını, yabancıya konut satışında doping etkisi yapmasını bekliyorum" dedi. İşte detaylar...

Türkiye’nin koronavirüs (COVİD-19) ile mücadelesini değerlendiren DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, sağlık alanında gösterilen başarının özellikle de yabancıya konut satışında doping etkisi yapacağını söyledi. Yılmaz, yabancının konut alımında sağlık sistemini sorguladığını ve ülkenin sağlık sistemine güvenerek konut aldığını belirtti.

Ziya Yılmaz: “Sektörler pandeminin sona ermesiyle çok hızlı büyüme sürecine girecek”

Türkiye’nin korona sonrası dönemde en hızlı toparlanacak ülkelerin başında geldiğini ifade eden Ziya Yılmaz, bu dönemde hız kesen bazı sektörlerin de pandeminin sona ermesiyle birlikte çok hızlı bir büyüme sürecine gireceğine dikkat çekti. Bu sektörlerin başında da gayrimenkulün geldiğini anlatan Ziya Yılmaz, sağlık sektörünün bu süreçte gösterdiği başarının yabancıya konut satışlarında da doping etkisi yapacağının altını çizdi.

Ziya Yılmaz şunları söyledi:

“Son yıllarda sağlık sektöründe yapılan altyapı yatırımları ve sağlık çalışanlarımızın kahramanca mücadelesi sayesinde, ülke olarak bu süreci en az hasarla atlatacağız. Sağlık sektörü ülkeler için en stratejik sektörlerin başında geliyor. Bugüne kadar yabancıya gerçekleştirdiğimiz konut satışlarında da bunun önemini gördük. İyi işleyen bir sağlık sisteminiz ya da teknolojik sağlık altyapınız yoksa özellikle gelişmiş ülkelerden ya da Uzakdoğu’dan yatırımcı çekmeniz imkânsız hale geliyor. Son yıllarda yabancıya yaptığımız satışlarda hep Türkiye’nin sağlık alanındaki gelişmişliğinin geri bildirimlerini almıştık. Şimdi koronavirüs salgınının ardından, bu etkinin çok daha hissedilir olmasını; sağlık alanında gösterdiğimiz başarının yabancı yatırım çekme noktasında doping etkisi yapmasını bekliyorum.”

Ziya Yılmaz: Yatırımdan, istihdam sağlamaktan geri durmadık

On markalı konutun birini yabancı aldı

DAP YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ZİYA YILMAZ’IN AÇIKLAMASININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

1 Step 1
Talep Formu Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right