Asgari ücretliye konut: KİPTAŞ Silivri 4. Etap!

Asgari ücretliye konut müjdesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. KİPTAŞ, Silivri 4. Etap konutlarını asgari ücretli vatandaşın satın alabileceği ödeme planıyla hayata geçirecek. İşte İBB Başkanı İmamoğlu'nun KİPTAŞ Başkanı Kurt'a talimatı...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Silivri 3. Etap Kura Çekiliş Töreni’nde yaptığı konuşmada, Genel Müdür Ali Kurt’a şu çağrıyı yaptı:

“Çekilişini yaptığımız konutların bir bölümünü Haziran ayında teslim edeceksiniz. Biz, oraya gelen hemşehrilerimize ve yakınlarına, Türkiye’deki asgari ücret sınırını dikkate alarak, en asgari seviyede geliri olan insanlarımızın bile hayal edebileceği, gelirleriyle ev alabilecekleri bir proje konseptini, Silivri 4 Projesini duyuralım.

KİPTAŞ’tan bayram müjdesi

Bu günlerde hem ekonomik anlamda hem birtakım moralsizliklerle boğuştuğumuz bu günlerde biz; insanımıza, sektörlerimize doğru yolla, doğru yöntemle, doğru model üreterek, kaliteli, nitelikli iş üreterek insanlara umut olmayı başaralım. Bugün kuralar çekelim, Bayram müjdelerini ailelerine ulaştırmış olalım.

‘Asgari ücretliye konut’ detayları haftaya

Önümüzdeki hafta, insanlarımızı, toplumumuzu,‘Bu koşullarda bile imkan elde edilebiliyor’ umuduyla besleyelim. Bu bizim sorumluluğumuzdur. İnşallah İstanbul’umuza önümüzdeki hafta bu müjdeyi KİPTAŞ vasıtasıyla vereceğiz. Arkadaşlarımız buna hazırlık yapacaklar.”

KİPTAŞ Silivri 3. Etap kuraları çekildi! Asgari ücretliye de konut!

İBB Başkanı İmamoğlu’nun açıklamalarının tamamını okumak için buraya tıklayın!

İBB