‘Hayallerini Erteleme’yenler satış ofislerine koştu

Emlak Konut GYO, ‘Hayallerini Erteleme Türkiye' sloganıyla hayata geçirdiği kampanya kapsamında, yüzde 5 peşinatla ve yüzde 10 indirimle ev sahibi olma imkanı sunarken, kampanyada, taksit ödemeleri üçüncü yılda başlıyor.

Emlak Konut GYO’nun 26 projesinde sınırlı süre için geçerli olan söz konusu kampanya; İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Konya, Denizli ve Niğde’deki projelerini içeriyor. Kampanyaya ilk günden büyük ilgi gelirken, satış ofislerinde yoğunluk yaşandı.

EMLAK KONUT’UN HAYALLERİNİ ERTELEME TÜRKİYE KAMPANYASI İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

500 bin TL’lik evin ödeme planı

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, kampanyaya ilişkin şu bilgileri paylaştı:

“Taksit ödemelerine 3. yılda başlayan vatandaşlarımız, yüzde 5 peşinatla ve yüzde 10 indirimle ev sahibi olabiliyor. Örneğin, 500 bin TL değerindeki eve yüzde 10 indirimle, 450 bin TL’ye sahip oluyorlar. Bu indirimli fiyat üzerinden sadece yüzde 5 peşinat, yani 22 bin 500 TL ödeyerek isterlerse hemen evlerine taşınabiliyorlar. Taksit ödemelerine ise üçüncü yılda başlıyorlar. Üçüncü yılın başında yüzde 15’lik yani 67 bin 500 TL ara ödeme yapılıyor ve taksit ödemeleri başlıyor.”

Satış ofisleri doldu

Emlak Konut’un kampanyasıyla yüzde 10 indirimle, iki yıl taksit ödemesiz konut sahibi olabileceğini duyan vatandaşlar dün satış ofislerini doldurdu.

KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN!

Akşam