Fikirtepe’de 1,5 emsal bombası Müsteşar’ın masasında

imarpanosu.com’un Fikirtepe’de 1,5 emsal bombası, Müsteşar Mustafa Öztürk’ün masasında… Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Öztürk, Fikirtepe’deki çözümsüz adalardaki müteahhitleri acil toplantıya çağırdı… Peki ne konuştular? Açıklıyoruz… 

emre

 

Emre Kulcanay / imarpanosu.com – ÖZEL HABER-

 

Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında çözümsüz, kilitlenmiş adalarda 1,5 emsal uygulaması haberimizin yankıları devam ediyor… Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk ve İstanbul İl Müdürü Yaşar Güvenç, bugün (22 Mayıs 2015, Cuma) saat 15:00’de çözümsüz adalardaki müteahhitleri Balmumcu’daki il binasına ‘acil’ koduyla çağırdı.

Müsteşar Öztürk ve İl Müdürü Güvenç, Fikirtepe’de aynı adalara giren firmaların temsilcilerine, Bakanlığın Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş aracılığıyla önceki gün ilettiği “Ya ortak kurun, ya birbirinize devredin ya da çözümsüz adada emsal eksiltmesine giderek emsali 4’ten 1,5’a düşürürüz” mesajını yineledi.

FİKİRTEPE’DE BÜYÜK BOMBA: EMSAL 1,5’A DÜŞEBİLİR!.. HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN!  

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Öztürk, Fikirtepe’de 1,5 emsal için müteahhit firmaların temsilcileri bugün Müdürlüğe çağırdı.

Peki Müsteşar Öztürk ve İl Müdürü Güvenç, müteahhitlere neler söyledi?.. Müteahhitler ne cevap verdi?.. Fikirtepe’de 1,5 emsal manşetimiz nasıl doğrulandı?.. Bakanlık, 1,5 emsal uygulamasını neden ve nasıl gerçekleştirecek?..

CEVAPLAR YARIN (23 MAYIS 2015, CUMARTESİ) TÜRKİYE’NİN İMAR VE KENTSEL DÖNÜŞÜM PLATFORMU İMARPANOSU.COM’DA OLACAK…