artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2
1 Step 1
Talep Formu
Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Batışehir Ramazan kampanyası: Evini al peşinatı sonra öde

Batışehir Ramazan kampanyası ile evini hemen al peşinatı sonra öde fırsatı sunuluyor… İşte EgeYapı Group tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirilen ve yaşamın başladığı Batışehir’de Ramazan kampanyası detayları…

Batışehir Ramazan kampanyası ile peşinat ödemesi erteleniyor… Bulunduğu bölgeye adını veren ve tüm etapları tamamlandığında yaklaşık 15 bin kişinin yaşayacağı Batışehir, on bir ayın sultanı Ramazan’a özel kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere; peşinatı 2 yıl erteleyerek , banka kredisi ödemelerine ise hemen başlayarak ev sahibi olma fırsatını sunuyor.

EgeYapı Group İstanbul Bağcılar’da hayata geçirdiği “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllü projesi Batışehir’de, 11 ayın sultanı Ramazan ayına özel fırsatlarla dolu kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kaçırılmayacak bir teklif sunuyor.

İstanbul’un yeni yaşam merkezinde, en dikkat çeken karma yaşam merkezlerinden Batışehir; 24 Haziran – 19 Temmuz tarihleri arasında devam edecek Ramazan ayı kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenleri peşinat ödemeden sadece banka kredisi kullanarak hemen evlerinde yaşamaya davet ediyor. Yatırımcılar ise peşinat ödemeden , hemen kira getirisi elde etme şansını da elde ediyorlar.

Farklı ödeme planlarından yararlanmak isteyenler ise 36 ay yüzde 0 faiz veya 60 ay yüzde 0,69 firma vadeli ödeme planlarıyla Batışehir’den daire sahibi olabiliyor.

Batışehir’den kaçırılmayacak Ramazan Kampanyası; peşinat ödemeden, sadece banka kredisiyle hemen evinde yaşamaya başla!

Yaşamın devam ettiği ve son dairelerin satışa sunulduğu Batışehir’de Ramazan kampanyası kapsamında, peşinatı 2 yıl sonra ödeyerek sadece banka kredisi kullanarak daire sahibi olunabiliyor. Yalnızca yüzde 1 kapora veriliyor ve peşinat 2 yıl sonraya erteleniyor, bu sürede ev sahipleri yaşamaya başladıkları dairelerinde sadece banka kredisi ödemelerine devam etme fırsatı yakalıyor.

Batışehir’de 1+0’dan başlayan 5+1 dublekslere kadar uzanan 40 farklı daire tipiyle , her ihtiyaca ve her aileye göre bir yaşam alanı sunuyor.Her bütçeyi düşünen ödeme planlarına sahip Batışehir’de yüzde 25 peşinat ile 36 ay yüzde 0 faiz fırsatı, sadece yüzde 15 peşinat ile 60 ay yüzde 0,69 firma vadesi ise yatırımcıların ve ev sahibi olmak isteyenlerinin değerlendirebilecekleri seçeneklerden bazıları. Ayrıca peşim satışlarda uygulanan yüzde 10 indirim ile de Batışehir’li olmak mümkün.

İstanbul’un getiri potansiyeli her geçen gün katlanarak artan karma projesi: Batışehir

İstanbul’un ne büyük karma projelerinden Batışehir’de; her ihtiyaca uygun 1+0’dan 5+1 dublekslere kadar farklı daire seçenekleriyle toplam 3 bin 266 konut ve rezidans, 121 mağaza ile ünlü markalara ev sahipliği yapacak Batı Cadde, Doğa Koleji – Oxford Quality School, Four Points by Sheraton Hotel, A+ ofisler, spor alanları ve geniş yeşil alanlar yatırımcıların ve ev sahibi olmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. Evlerinden uzaklaşmadan bütün ihtiyaçlarını giderebilecekleri avantajlı bir yaşam sunan Batışehir; Tem’den direkt giriş imkânı, Atatürk Havalimanı’na ve 3. köprü güzergâhına yakınlığıyla da İstanbul’un yeni yaşam merkezi niteliğinde.

1 Step 1
Talep Formu Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right