Van Tekzen mağazası açıldı

Van’ın ilk yapı marketini Tekzen açtı… Ev, bahçe, ofis gibi yaşam alanları için mobilyadan aydınlatmaya, dekorasyondan boyaya, el aletlerine kadar birçok ürün grubunda zengin ürün çeşidi ile müşterilerine aradıkları her ürünü rahatça bulabilecekleri alternatifler sunan Tekzen, Van mağazasıyla 53’üncü şehre adım attı.

Tekzen’in Türkiye genelindeki 106. mağazası olan Van mağazasının açılışı Van Valisi İbrahim Taşyapan, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Boz, Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, Mağazalar Kurulum Müdürü Hasan Şener Bilge, Pazarlama Müdürü Mehmet Cem Kızılkaya, Operasyon Müdürü Ekrem Erol ve Bölge Müdürü Mehmet Seval’in katılımlarıyla gerçekleşti.

Yeni yatırımları ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki istikrarlı büyümesini sürdürmeye devam eden ve bu yıl 20. yılını kutlayan Tekzen, 2015 sonuna kadar mağaza açmaya devam edecek. Romanya, Kıbrıs ve Kuzey Irak olmak üzere yurt dışında da mağazaları bulunan Tekzen’in 2015 sonu ciro hedefi ise 650 milyon TL.

Van Tekzen mağazası nerede? 

Tekzen, 2 bin 500 metrekarelik satış alanına sahip yeni mağazası ile bölgenin yapı marketi ihtiyacını karşılayacak. Tekzen Van mağazası, Van’daki Pisi AVM’de açıldı…

TEKZEN

Türkiye’nin ilk yapı marketi olan Tekzen, bu yıl 20. yaşını kutluyor. Tekzen, yüzde 100 yerli sermayeli tek ulusal yapı market zinciri… 1995 yılında Merter’de açtığı ilk mağazasıyla sektöre merhaba diyen Tekzen 53 ilde 106 mağazası ile faaliyetlerini sürdürüyor. Tekzen mağazalarında mobilyadan ev ve mutfak gereçlerine, inşaat& tesisat malzemelerinden elektrik-aydınlatma ürünlerine, bahçe dünyasından evcil hayvan dünyasına kadar onbinlerce çeşit ürün bulunuyor. Tekzen’deki ürünler hakkındaki detaylı bilgilere, yapı marketin insert’ünde yer alan QR kodları (karekod) okutarak, akıllı telefon ve tabletinizden ulaşabilirsiniz. Kolay alışveriş için 4448596 numaralı çağrı merkezini arayabilir ya da www.tekzen.com.tr adresinden online satışa özel fırsatlarla sipariş verilebilirsiniz.

Avrupa DIY Mağazalar Birliği’nin (EDRA) Türkiye’deki tek üyesi olan Tekzen, her İl’de bir Tekzen mağazası açma planı ve hızlı büyüme stratejisiyle faaliyetlerini sürdürüyor.