Doğan Dağ: İnşaat sektöründe ikinci seferberlik başlayacak

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Emlak Konut, GYODER ve KONUTDER tarafından başlatılan 240 ay vadeli konut kampanyasını ‘İnşaat sektöründe 2. seferberlik başlayacak’ şeklinde değerlendirdi. İşte o yorum…

İşte Doğan Dağ’ın o açıklaması;

İnşaat sektöründe 2. seferberlik başlayacak

“15 Temmuz darbe girişiminden sonra inşaat sektörünü canlandırmak için Emlak Konut tarafından başlatılan kampanyalarla, bankaların faiz indirimleri ve hükümetimizin destekleriyle konut satışları hız kesmeden yılsonuna kadar devam etti. Bizler de Dağ Mühendislik olarak Tual Bahçekent ve Tual Adalar projelerimizle Emlak Konut’un Ağustos 2016’da başlatmış olduğu kampanya da yerimizi aldık.

Emlak Konut GYO, şimdi de 2017 yılında da sektördeki canlılığı korumak için konutta 2. bir seferberlik başlatma kararı aldı. Emlak Konut önderliğinde başlayacak kampanya ile Türkiye’de ilk kez 20 yıl vade ve düşük faizle markalı konutların satışı yapılacak. Vadenin 20 yıla çıkmasıyla taksitler düşecek, dar ve orta gelirli vatandaşlarımızın konut alımları kolaylaşacak. İnşaat sektöründe yatırımlar hız kesmeden devam edecek, hem yatırımcılar hem de konut alıcıları için çok önemli bir kampanya olacağını düşünüyorum.”