Yeni liderler bu ‘Şehir’den çıkacak!

İstanbul Şehir Üniversitesi BMI iş birliğindeki MBA programına yerleşen öğrenciler aynı zamanda yurt içi veya yurt dışı çeşitli araştırma bursları, proje destekleri ve kurum iş birlikleri sayesinde hem akademik hem profesyonel hayata tam donanımlı bir şekilde hazırlanıyor. Detaylar şöyle...

İstanbul Şehir Üniversitesi & Business Management Institute iş birliğiyle hayata geçirilen ve sektörüne yönelik uzmanlaşma olanakları sunan İş Analitiği, Finans ve Bilgi Güvenliği & Siber Güvenlik alanlarında MBA yüksek lisans programları öğrencilerini kabul etmeye başladı.

Yaklaşık 6000 öğrencisi, 2500’e yakın mezunu, 83 ülkeden 1000 civarında uluslararası öğrencisiyle önemli akademik başarılara imza atan İstanbul Şehir Üniversitesi, MBA programı kapsamında Business Management Institute (BMI) iş birliğiyle profesyonellere ulaşacak.

Küresel liderler yetiştirmeyi hedefliyor

İstanbul Şehir Üniversitesi MBA programları, iş dünyasının önemli liderlerinin yanı sıra alanlarında hem akademik hem de profesyonel anlamda uzmanlaşmış öğretim üyelerinin katkılarıyla hazırlanan zengin bir eğitim içeriğine sahip. Dünyadaki güncel akademik ve profesyonel birikimin farkında olarak Türk iş dünyasına özel, özgün ve dinamik programlar olarak tasarlanan eğitimler, küresel iş dünyasında başarılı olmak için gereken liderlik becerilerinin yanı sıra idari ve yönetimsel becerilerin de geliştirilmesini amaçlıyor. İstanbul Şehir Üniversitesi BMI iş birliğindeki MBA programına yerleşen öğrenciler aynı zamanda yurt içi veya yurt dışı çeşitli araştırma bursları, proje destekleri ve kurum iş birlikleri sayesinde hem akademik hem profesyonel hayata tam donanımlı bir şekilde hazırlanıyor. Seçilen uzmanlaşma alanı doğrultusunda tezli ve tezsiz MBA imkânı sunan İstanbul Şehir Üniversitesi, hızla dönüşen iş dünyasındaki dinamiklere uyum sağlayabilen ve yeniliklere hızla adapte olabilen profesyoneller yetiştirmeyi hedefliyor.

MBA Yüksek Lisans Programları neler öğretiyor?

MBA- İş Analitiği Programı

İş Analitiği, uygulamalı olarak analitik disiplinleri kullanarak işletme faaliyetleri ile ilgili veriye dayalı bilgi ve aksiyon geliştirmeyi hedefler. Birçok disiplinden faydalanan İş Analitiği, veriden bilgiye erişmenin hem sanatı hem de bilimidir. İş Analitiği, bilgiyi nasıl derlediğimizi ve iş kararlarını nasıl verdiğimizi doğrudan etkiler.

İş Analitiğinin doğru ve etkin kullanılmasının yaratacağı rekabet avantajı kendi işlerini yapmak isteyen girişimcilerin de iş analitiği konusunda uzmanlaşma zorunluluğu kaçınılmaz hale gelmiştir.

MBA- Bilişim Güvenliği Programı

Bilişim Güvenliği, şirket ve kurumların bilgisayar sistemleri ve veri güvenliğini bütüncül bir yaklaşımla ele alan yeni bir alandır.

İstanbul Şehir Üniversitesi MBA-Bilgi Güvenliği ve Siber Güvenlik Yüksek Lisans Programı TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği Araştırma Enstitüsü ile iş birliği yapılarak tasarlanmış ve bu enstitü ile birlikte yürütülmektedir. Hocalarımızın çoğu TÜBİTAK BİLGEM’de bilgi güvenliği alanında çalışmalar yapmakta, yeni metotlar ve yazılımlar geliştirmektedir.

MBA- Finans Programı

Finans, geniş anlamda kişilerin ve işletmelerin parayı nasıl yönettiği, yatırımları nasıl değerlendirdiği ve yatırımlar için ihtiyaç duyulan fonları nasıl temin ettiğiyle ilgilenir. Finans denildiğinde kurumsal finansmandan bankacılığa, borsaya yatırımdan risk sermayesi ve türev ürünlerine kadar çok geniş bir yelpaze akla gelmektedir. İlgili aktörler değiştikçe doğal olarak konu ve sorular da farklılaşmaktadır. Örneğin, kurumsal finansmanın temel soruları şirketlerin hangi uzun vadeli yatırımları üstlenmeleri gerektiği, bu yatırımları finanse etmek için nasıl para bulmaları gerektiği ve günlük faaliyetleri çerçevesinde nakit akımlarını en iyi nasıl yönetmeleri üzerinde yoğunlaşmaktadır.

DETAYLAR VE İLETİŞİM İÇİN BURAYA TIKLAYIN!