1 Step 1
Talep Formu
Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Fikirtepe’nin yeni yıldızı

Başaran Yatırım Holding’in reklam filminde Galatasaraylılar’ın ‘yenge’si Yolanthe Cabau’nun rol aldığı Mina Towers projesi, 7 bin 400 TL metrekare fiyatıyla satışa çıktı…

Başaran Yatırım Holding, Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirdiği Mina Towers projesini satışa çıkardı. 55 metrekare ile 300 metrekare aralığında tasarlanmış yaklaşık 1.500 konut ve 95 ticari alandan oluşan proje, Fikirtepe’nin ana arteri Mandıra Caddesi’nde 26 bin metrekarelik arazi üzerinde 6 kule olarak inşa ediliyor. Projede 1+0 ile 5,5 +1 arasında herkesin ihtiyacına göre değişen daire tipleri yer alıyor.

Fikirtepe’ye iki proje daha

Basın toplantısında konuşan Başaran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran, “Doğru lokasyonda, kaliteli bir yaşam hayali olanların bu beklentilerine cevap verecek Mina Towers ile Fikirtepe’deki iddiamızı ortaya koyacağız. Bu bölge, bizim uzun vadeli projeler geliştirip kalıcı bir marka olarak yer alacağımız değerli bir lokasyon. Mina Towers’tan sonra 2 yıl içinde 2 projemiz daha bölgede aktif olarak yer alacak” dedi.

imarpanosu.com

1 Step 1
Talep Formu Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right