Bakan’ın sevmediği Ataköy’deki ‘Şöhretli Adam’ kim?..

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, gayrimenkul ve inşaat gündemine bomba gibi düşen açıklamalar yaptı. 2017 görüşmelerinde konuşan Özhaseki, “Ataköy sahildeki yapılaşmayı gördüm, hiç de sevmedim” dedi… ‘Orada ‘o şöhretli adam’ın 100 bin metresini kesecek bir Allah’ın kulu da olmaz’ dedi… Peki kim bu şöhretli adam?.. 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, TBMM’deki 2017 bütçe görüşmelerinde bomba açıklamalar yaptı…

Hürriyet‘ten Aysel Alp‘in haberine göre; Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, birbirinden lüks konut projelerinin yükseldiği ve yenilerinin ruhsat aşamasında olduğu Ataköy sahili için çok ağır ifadeler kullandı. Özhaseki, Ataköy’deki yapılaşmayı ‘hiç sevmediğini’ söylerken; fazla verilen imarı ve inşaat alanını eleştirdi…

Habere göre;

Ataköy sahildeki yapılaşmayı eleştiren Özhaseki şunları söyledi:

“Ataköy sahildeki yapılaşmayı gördüm, hiç de sevmedim. Bakırköy’de Ataköy sahilleri, sahile 100 metre, 200 metre. Bizim Bakanlıktan, nasıl olduysa 50 bin metre fazla inşaat alanı verilmiş. Bir de şimdi müteahhitlerin bir üçkâğıtçılığı daha var, orada da çalışıyoruz. Planları bitmiş, kesinleşmiş, ruhsatını almış devam eden inşaata benim yapacağım bir şey yok ama planlama safhasında olan, gücümün yettiği işler var. Binlerce metrekare inşaat alanını iptal ettim. Bas bas bağırıyorlar oradan, aleyhimde söylenmedik laf bırakmadılar. Şimdi, orada 100 bin metresini ‘o şöhretli adam’ın kesecek bir Allah’ın kulu da olmaz arkadaşlar, onu da bilin.”

BAKAN MEHMET ÖZHASEKİ’NİN BOMBA AÇIKLAMALARININ TAMAMI İÇİN BURAYA TIKLAYIN!