Yunus Emre Küçük kimdir?

Yunus Emre Küçük kimdir? Yunus Emre Küçük nereli? Yunus Emre Küçük nereden mezun? İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Yunus Emre Küçük kimdir? İşte Yunus Emre Küçük özgeçmişi...

Yunus Emre Küçük kimdir? Yunus Emre Küçük kimdir nerelidir? Yunus Emre Küçük kaç yaşında? Yunus Emre Küçük kentsel dönüşüm deneyimini nasıl kazandı? İşte Yunus Emre Küçük kimdir sorusunun cevabı Yunus Emre Küçük özgeçmişi, Yunus Emre Küçük biyografisi…

Yunus Emre Küçük kimdir?

Yunus Emre Küçük, Altyapı ve Kentsel Hizmetler Genel Müdürlüğü’nde İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürü (İstanbul AKDM) / Daire Başkanı olarak görev yapmaktadır. Yunus Emre Küçük’ün İstanbul AKDM organizasyon şemasındaki yeri şöyledir:

Yunus Emre Küçük’ün İstanbul AKDM organizasyon şemasındaki yeri böyle…

Yunus Emre Küçük kaç yaşında?

İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Yunus Emre Küçük 1983 doğumludur. Küçük, 2023 yılı itibariyle 40 yaşındadır.

Yunus Emre Küçük nereli?

Yunus Emre Küçük İstanbul doğumludur.

Yunus Emre Küçük hangi okullardan mezun?

Küçük, 2006 yılında Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. 2016 yılında Bahçeşehir Üniversitesi’nde “Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi” alanında yüksek lisansını tamamladı.

Yunus Emre Küçük iş hayatına ne zaman, nerede başladı?

İş hayatına 2006 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde inşaat mühendisi olarak başladı. İBB İmar Müdürlüğü bünyesinde bölge mühendisliği, bölge şefliği, mevzuat ve avan proje şefliklerinden sonra 2009-2014 yıllarında müdür yardımcısı ve 2014-2019 yıllarında ise İmar Müdürü olarak görev yaptı. Bu yıllarda hazırlanan İstanbul İmar Yönetmeliği ve İstanbul Otopark Yönetmeliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği çalışmalarında yer aldı.

Yunus Emre Küçük ne zamandır Bakanlık’ta?

Yunus Emre Küçük, 18.08.2020 tarihi itibariyle Altyapı ve Kentsel Hizmetler Genel Müdürlüğü’nde İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürü / Daire Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Küçük, evli ve iki çocuk babasıdır.

Sezayi Köse kimdir?