Eskişehir plajı ne zaman kapanıyor? Açıklandı

Eskişehir plajı kapanış tarihi belli oldu. Peki Eskişehir Kentpark Yapay Plajı ne zaman kapanıyor? Eskişehir plajı bu yaz kaç kişiyi ağırladı? İşte Eskişehir plajı yaz sonu kapanış tarihi…

Eskişehir plajı kapanış tarihi açıklandı. Peki Eskişehir plajı, 2024 yaz sezonunu ne zaman kapatıyor? Eskişehir Kentpark Yapay Plaj’da yaz ne zaman bitiyor? Hepsi açıklandı…

Eskişehir Plajı ne zaman kapanıyor?

Eskişehir plajında yüzmek ve güneşlenmek için son tarih belli oldu. Eskişehirliler veya İç Anadolu Bölgesi’nin turistik şehrinin ziyaretçileri, Eskişehir plajı olarak kabul edilen Kentpark Yapay Plajı’nda son kulaçlarını 7 Eylül Cumartesi ve 8 Eylül Pazar günü atabilecekler. Çünkü Eskişehir plajı Kentpark Yapay Plajı, 9 Eylül Pazartesi günü kapanıyor.

Eskişehir plajında kaç kişi yüzdü?

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre; 2024 yaz sezonunda Eskişehir plajı, toplam 38 bin kişiye hizmet verdi.

Kentpark Yapay Plaj 2025 yaz sezonunda ne zaman açılacak?

Eskişehir Kentpark Yapay Plajı, 2025 yılının yaz döneminde de hizmet verecek ancak açılış tarihi henüz belirlenmedi.

İşte Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya platformu X’te (eski adıyla Twitter) yaptığı o açıklama:

“Yaz sezonuna veda ediyoruz!

Kentpark Yapay Plajımız, 38 bin misafiri ağırladığı 2024 yaz sezonunu 9 Eylül itibariyle kapatıyor. Hem Eskişehirlilerin hem de yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği plajımızda son misafirlerimizi 7-8 Eylül hafta sonunda ağırlayacağız.
İlginize teşekkür ederiz. Seneye görüşmek üzere!”

O tweet şöyle:

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kentpark Yapay Plajı’nın kapanış tarihini böyle duyurdu…

imarpanosu.com