970X250 ARTAS BASIN2024 videolu

970x250
PlayPlay

300X250 ARTAS BASIN2024 3
1 Step 1
Talep Formu
Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Söğütlüçeşme projesi Terminal Kadıköy, Fenerbahçe’ye sponsor oldu

Söğütlüçeşme projesinin adı belli oldu: Terminal Kadıköy... Fenerbahçe taraftarının stada giden yaya yolu üzerinde bulunan proje, Fenerbahçe'nin o takımına sponsor oldu... İşte foto galeri ve açılış tarihi ile Terminal Kadıköy projesi...

Söğütlüçeşme projesi olarak bilinen ve Kadıköy Söğütlüçeşme’de Metrobüs, Marmaray ve Yüksek Hızlı Tren (YHT) ulaşımlarının kesişim noktasında bulunan bölgede hayata geçirilen projenin adı Terminal Kadıköy oldu… Ve Terminal Kadıköy projesinin, Fenerbahçe’nin o takımına sponsor olduğu açıklandı.

Terminal Kadıköy, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı’nın resmi forma sponsoru oldu

Akfen Holding çatısı altında İstanbul’un kalbi Söğütlüçeşme’de geliştirilmesine devam edilen ve tamamlandığında Avrupa’nın en büyük yeme-içme ve eğlence alanı olacak Terminal Kadıköy, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı’nın resmi forma sponsoru oldu.

Terminal Kadıköy, Fenerbahçe Erkek Basket Takımı’nın formasına adını veriyor…

Sponsorluk anlaşması kapsamında Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı yıldızlarının formalarının sırtında Terminal Kadıköy logosu ve ismi yer alırken, iş birliği 2024-2025 yılı boyunca Türkiye Basketbol Süper Ligi müsabakaları kapsayacak.

Terminal Kadıköy, Metrobüs, Marmaray ve YHT’nin üzerinde…

Türkiye’nin önde gelen yatırım gruplarından Akfen Holding, yenilikçi projeleri kapsamında tamamlama aşamasına geldiği Terminal Kadıköy projesi ile temsil ettiği yaşam kültürü ve sporu bir araya getiren önemli bir işbirliğine imza attı. Akfen, İstanbul’un kalbinde yer alan ve çok yakında kapılarını açacak Terminal Kadıköy projesi ile Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı’nın resmi forma sponsoru oldu.

Sponsorluk anlaşması kapsamında Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı yıldızlarının formalarının sırtında Terminal Kadıköy ismi ve logosu yer alacak. Bu iş birliği 2024-2025 yılı boyunca Türkiye Basketbol Süper Ligi müsabakalarını kapsayacak.

İstanbul’un birlikte yaşam, yemek ve eğlence kültürünü yansıtan en yeni alanı olacak Terminal Kadıköy projesi, bu yeni sponsorluk anlaşması ile Fenerbahçe Beko’nun sportif başarılarına da güç katacak…

Terminal Kadıköy: Yeme, içme ve eğlence alanı

Akfen’in en dikkat çekici projelerinden biri olan Terminal Kadıköy, İstanbul’un metrobüs ve yüksek hızlı tren hatlarının kesişim noktası olan Kadıköy’deki Söğütlüçeşme’de konumlanıyor.

Avrupa’nın en büyük açık hava yeme-içme ve eğlence alanını sunacak olan Terminal Kadıköy, şehrin kalbinde doğayla iç içe bir yaşam alanı yaratıyor.

Terminal Kadıköy ne zaman açılacak?

Terminal Kadıköy, doğal ve yerel ürünlerin sunulduğu dükkanlar, kafeler, sokak lezzetleri ve restoranların bulunduğu geniş bir gastronomi alanını içinde barındırıyor. Terminal Kadıköy’ün yeni yılın ilk aylarında tamamlanması bekleniyor…

Ayrıca, performans sanatları merkeziyle bölgenin kültürel ve sanatsal hayatına yeni bir soluk getirecek olan Terminal Kadıköy, yıl boyunca ünlü sanatçıların konserlerinden tiyatro ve müzikal gösterilere kadar birçok etkinliğe ev sahipliği de yapacak…

.

1976 yılında kurulan Akfen Holding, yıllar içinde birçok farklı sektörde faaliyetlerini genişleterek Türkiye genelinde sayısız projeye imza attı. Bugün yenilenebilir enerji, inşaat, sağlık, turizm, liman işletmeciliği, denizyolu taşımacılığı, madencilik ve çevre hizmetleri gibi birçok alanda aktif olan Akfen, Türkiye’nin en büyük varlık platformlarından biri olarak ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamaya devam ediyor.

Terminal Kadıköy, Akfen Holding’in en yeni projesi olarak öne çıkıyor.

Dünya genelinde alanının en büyük şirketleriyle kurduğu işbirlikleri ve yarattığı değerlerin ardından döviz girdisi sağlayan projeleriyle, Akfen Holding sürdürülebilir büyüme hedeflerine emin adımlarla ilerliyor.

Terminal Kadıköy projesinin yeni yılın ilk aylarında tamamlanması bekleniyor…
1 Step 1
Talep Formu Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
yorum Yap